Hakkımızda
Orijinal Meksika Mutfağı Türkiye'de
Hakkımızda
Dilimizde "Meksika yerlisi" anlamına gelen RANCHERO, Tanyeri González ailesi tarafından işletiliyor.
Meksika’dan Türkiye’ye uzanan tutkulu bir aşk hikayesinden doğan mekan, kökleri Aztek ve Mayalara uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağının orijinal lezzetlerini İstanbullularla tanıştırmak üzere ilk restoranını 2005 yılında Suadiye’de açtı ve kısa sürede lezzet müdavimlerinin vazgeçemediği buluşma noktası haline geldi. Meksika lezzetlerini Avrupa Yakası’na da taşımaya karar veren Ranchero, kuruluşunun 5. yıldönümünde ikinci restoranını Nişantaşı Reasürans Çarşısı’nda açtı. Suadiye’ye gelen misafirlerini daha geniş ve rahat bir ortamda ağırlamak üzere 2016 yılında Cadde’deki yeni yerine geçen RANCHERO, sevgiyle büyümeye devam ediyor.

Dilimizde “Meksika yerlisi” anlamına gelen RANCHERO, Tanyeri González ailesi tarafından işletiliyor. Meksika’dan Türkiye’ye uzanan tutkulu bir aşk hikayesinden doğan mekan, kökleri Aztek ve Mayalara uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağının orijinal lezzetlerini İstanbullularla tanıştırmak üzere ilk restoranını 2005 yılında Suadiye’de açtı ve kısa sürede lezzet müdavimlerinin vazgeçemediği buluşma noktası haline geldi. Meksika lezzetlerini Avrupa Yakası’na da taşımaya karar veren Ranchero, kuruluşunun 5. yıldönümünde ikinci restoranını Nişantaşı Reasürans Çarşısı’nda açtı. Suadiye’ye gelen misafirlerini daha geniş ve rahat bir ortamda ağırlamak üzere 2016 yılında Cadde’deki yeni yerine geçen RANCHERO, sevgiyle büyümeye devam ediyor.
Şehrin en iyi Meksikalısı, okyanus ötesinin renkli kültürünü, sıcak ambiyansını ve muhteşem tatlarını, önce Anadolu Yakası’nın en popüler yeme & içme ve eğlence merkezi Watergarden’a ardından da sırasıyla Büyükyalı Fişekhane, Kanyon AVM’ye taşıdı. Ranchero, megakentteki bir diğer yeni restoranını Kıyı İstanbul’a açmaya hazırlanırken, Zorlu PSM ziyaretçilerini ise çok yakında ilk corner konseptli lezzet noktasında ağırlayacak.
İstanbul dışındaki ilk restoranını 2020 senesinde Ankara Maidan’da açarak Başkentilleri gerçek Meksika yemekleriyle tanıştıran Ranchero, 2022 yılında One Tower ve Atakule şubelerine, 2023’te Armada şubesini ekledi.
Tüm mekanlarında kullandığı sosları kendisi üreten Ranchero, Meksika mutfağının değişmezi un ve mısır tortillasını tıpkı anavatanında sofralara geldiği gibi misafirleriyle buluşturabilmek için de kendi tesisini kurdu. Şubelerinde sunduğu tüm tortilla çeşitlerini bu tesiste günlük ve taze üretip, servis ediyor. Orijinal Meksika reçetesine sadık kalarak ürettiği soslarda, yine tamamen özel karışım baharatlar kullanılıyor.
Vizyon
Meksikalı-Türk bir aile olarak Meksika kültürünü ve yemeklerini, yerelliğimizin avantajlarını kullanarak orijinal haliyle Türkiye’de en başarılı şekilde temsil etmek ve misafirlerimizle buluşturmak.
Misyon
Ailelerin, arkadaş gruplarının, gençlerin, çocukların, tek başına keyifli vakit geçirmeyi sevenlerin ve evcil dostlarımızın keyifle vakit geçirebileceği bir ortamda, renkli, canlı, cıvıl cıvıl bir restoranda, geleneksel ve lezzetli tatları yenilikçi bakış açısı ve kaliteli çalışma anlayışımızla buluşturarak hizmet vermek.
Değerler
Misafir Memnuniyeti Odaklılık, Takım çalışması, Saygı, Güven, Yenilikçilik, Sürekli Gelişim Anlayışı, İletişim